Tekstversie

U bevindt zich hier:

Begraafplaats Roeterdsweg

Begraafplaats Tjoenerhof

Aula Tjoenerhof

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact Uitvaartleider -spoed

Copyrights

Inhoud site

Lettergrootte

Links

Updates

Webmaster

Aula Tjoenerhof

Midden in de prachtige natuur op de begraafplaats Tjoenerhof (nabij Averlose Houtweg 14B te Diepenveen) heeft de DBV de beschikking over de Aula Tjoenerhof.

Deze aula is in de winterperiode 2008/2009 vooral intern geheel gerenoveerd en daarna heringericht met nieuw meubilair. Bij de renovatie heeft er in de directe omgeving van het gebouw ook een herindeling van de beplanting plaatsgevonden met een prachtig resultaat.

Voor gebruikers van Tom-Tom en andere navigatieapparatuur: het adres van de Tjoenerhof is: Averlose Houtweg 14B, Diepenveen. Deze weg is een zijweg van de Boxbergerweg.

 

Faciliteiten

Zaal aula

In de zaal is daarbij een nieuwe, moderne geluids- installatie aangebracht met de mogelijkheid om desgewenst muziek ten gehore te brengen, maar ook om de afscheidsplechtigheden via een geluidsdrager op te nemen en beschikbaar te stellen.

De aula beschikt over een rouwkamer waar een overledene sfeervol kan worden opgebaard. Tijdens een opbaring is na overleg voor de naaste familie van de overledene een sleutel beschikbaar, zodat bezoek te allen tijde mogelijk is.

Naast de zaal voor 100 personen bevindt zich in het gebouw een ontvangsthal (eveneens met geluidsvoorziening) en een garderobe. Een toiletgroep ontbreekt uiteraard niet. Eén van de toiletten is speciaal ingericht voor mindervaliden. De zaal is voorzien van een ringleiding t.b.v. slechthorenden.

De aula is voorzien van een eenvoudige keuken, waardoor de mogelijkheid bestaat om tijdens condoleancebezoek en tevens na een uitvaart in alle rust een kop koffie of thee met desgewenst een eenvoudige broodmaaltijd te gebruiken. Ook andere wensen zijn bespreekbaar.

De aula staat na overleg ook ter beschikking voor andere uitvaartverzorgers.


Coronaregels Aula Tjoenerhof

CORONA REGELS


Bij gebruik van de Aula Tjoenerhof gelden de volgende CORONAREGELS:

- Onze aula-medewerkers schudden geen handen.

- Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Tevens verwachten wij dat zij de algemene gedragsregels in acht nemen.

- Er kunnen momenteel maximaal 30 personen een auladienst bijwonen (exclusief de uitvaartleider en de aulamedewerkers).

- Bij een condoleance met catering kunnen maximaal 30 personen aanwezig zijn. (exclusief de uitvaartleider en de aulamedewerkers).

- Er zal geserveerd worden vanaf een tafel, waar men zelf de dranken moet ophalen.

- Verzoek is om behalve bij het halen van de dranken zo min mogelijk rond te lopen. Graag blijven zitten op uw stoel en deze niet verplaatsen.

- Bij een condoleance zonder catering kunnen ook maximaal 30 personen tegelijk in de aula aanwezig zijn. Er mogen wel meer mensen uitgenodigd worden, maar er moet een goede doorloop zijn. De genodigden komen via de hoofdingang binnen en zullen via de schuifpui in de aula het gebouw verlaten.

- Wij verzoeken de uitvaartleider om de familie een lijst met contactgegevens van de aanwezigen tijdens een dienst en/ of condoleance met catering (naam en telefoonnummer) aan te laten leveren, zodat in geval van onverhoopte besmetting de GGD bron- en contactonderzoek kan uitvoeren.

- Het advies is om ter voorkoming van besmetting geen gebruik te maken van condoleanceregisters. Indien dit toch gewenst is, dienen de bezoekers zelf voor een pen te zorgen of dient de uitvaartverzorger voor voldoende eenmalig te gebruiken pennen te zorgen.

- Voorafgaand aan de dienst kan er in de rouwkamer afscheid genomen worden van de overledene. In de rouwkamer mogen 2 bezoekers tegelijk naar binnen.

- Het is mogelijk om een geluidsopname te laten maken van een afscheidsdienst.

- Het is de bedoeling dat de uitvaartleider bovenstaande richtlijnen kenbaar maakt aan de familie en de gasten tijdens de auladienst.

DOWNLOAD CORONA-REGELS

U kunt de Coronaregels van de aula Tjoenerhof desgewenst ook downloaden, door HIER [13 KB] te klikken. U ontvangt dan een Word-document, dat u zelf kunt printen.

 

Klik op een foto voor vergroting

Interieur aula. Detail aankleding aula Grote zaal aula
Deel van keukenuitrusting Aula Hal van aula
Aula Tjoenerhof, noordzijde   Aula Tjoenerhof, zuidzijde

  

Leiding Aula-service

De aulaservice staat onder leiding van mevrouw M(onique) Peters. U kunt inzake deze dienstverlening ook telefonisch en rechtstreeks met haar overleggen inzake uw wensen. Ze in bereikbaar via telefoonnummer 06-20351407. Mocht dit contact door welke oorzaak dan ook niet tot stand komen, belt u dan met onze uitvaartleider, de heer Henrie Hutten. Voor zijn contactgegevens klikt u hier.


 

Klik hier om naar boven te gaan.