Tekstversie

U bevindt zich hier:

Overlijden

Eerste zorg overledene

Thanatopraxie

Diverse zaken

Kostenopgave

Nazorg

Klachten

Rouw- en verliesbegeleiding

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact Uitvaartleider -spoed

Copyrights

Inhoud site

Lettergrootte

Links

Updates

Webmaster

 
klik op foto voor vergroting

Na een overlijden kan een goede en deskundige begeleiding tijdens de rouwverwerking zeer belangrijk zijn. Daartoe werken we samen met Rosa Kiekebosch, ze schreef de onderstaande toelichting. U kunt ook haar website bezoeken en u inschrijven voor haar gratis nieuwsbrief (daarvoor kunt u hier klikken.)

Toelichting:
Het verlies van iemand, waar je veel van houdt, vraagt erom om goed verwerkt te worden. Door het toelaten van je gevoelens kan deze gebeurtenis een plaats krijgen in je leven. Uitingen van de pijn van het gemis kunnen zijn: boosheid, lusteloosheid, ontkenning, vermoeidheid, eenzaamheid, rusteloosheid, concentratieverlies en inslaap- en doorslaapproblemen.

Als begeleider kan ik de pijn en het verdriet die je met je meedraagt helpen verlichten. Belangrijk is het dat je gaat inzien dat vreugde en verdriet bij elkaar horen: is er geen ruimte voor het een dan vaak ook niet voor het ander. Ik wens je toe dat je ruimte kunt en durft te geven aan dat wat je, in deze periode van je leven, bezig houdt.

Rouwbegeleiding is beschikbaar voor volwassenen, jongeren en kinderen. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden deze hulpverlening. Na deze begeleiding voelen mensen zich gelukkiger en evenwichtiger, hebben ze meer zelfvertrouwen en weten ze weer richting aan hun leven te geven.
Voor verdere informatie en aanmelden voor een gratis nieuwsbrief kunt u
hier klikken.

Rouw- en verliesbegeleiding
Rosa Kiekebosch-Wigink


 

Contactgegevens Kiekebosch

Logo Kiekebosch-Wigink (g)

Rouw- en verliesbegeleiding
Rosa Kiekebosch-Wigink,
Heeten,
06 486 47 561,
e-mail: info@rosakiekebosch.nl

 

Klik hier om naar boven te gaan.